GYROTONIC® Level 1 Sertifika Programı

HAKKINDA

GYROTONIC® metodu, kasları eş zamanlı olarak uzatan ve kuvvetlendiren, dolaşımı harekete geçiren, koordinasyonu ve eklem hareketliliğini artıran özgün bir egzersiz metodudur. GYROTONIC® egzersizleri, ritmik tekrarlar ile pürüzsüzce akan, nefes yapıları ile uyumlu, spiral ve dairesel hareketlerden meydana gelir. GYROTONIC® egzersizlerinde, hareketler arasında bir akış vardır ve eklemlere baskı yapmadan doğal açıklığında hareket etme imkanı verir. Bu özenle bir araya getirilmiş sekanslar, denge, zindelik, kuvvet ve esneklik sağlar.

ÖZEL EKİPMANLAR

İnsan bedeni, bir hareketten diğerine kolayca ve etkili bir şekilde geçiş yapmak üzere dizayn edilmiş harmonik bir sistemdir. GYROTONIC® metodunun yaratıcısı Juliu Horvath, insan bedeninin doğal hareketlerine dayanan özel ekipmanlar dizayn etmiştir.

GYROTONIC® ekipmanları ayarlanabilir olması sayesinde, her kişinin kol ve bacak boyu, fiziksel kabiliyeti vb. özelliklerine göre adapte edilebilir.

HERKES İÇİN

GYROTONIC® sınıfları, herkesin kabiliyetine göre uyarlanabilir. GYROTONIC® metodu, başarılı atletler ve dansçılar, öğrenciler, gençler ve yaşlılar, engelli kişiler de dahil olmak üzere, hayatın her alanından insanlar tarafından uygulanabilir.

"GYROTONIC, GYROTONIC & Logo, GYROKINESIS, GYROTONIC EXPANSION SYSTEM and The Art Of Exercising And Beyond are registered trademarks of Gyrotonic Sales Corp., Miami Beach, Fl. 33140, USA”

Fotoğraf Galerisi
Eğitim Başvuru Formu