Etkin İnsan Gelişim Enstitüsü kimdir?

Etkin İnsan Gelişim Enstitüsü, “insan” odaklı bir yaklaşımla, eğitim çözümleri sunmak üzere 1999 yılında İzmir’de kurulmuştur. 2018’de merkezini İstanbul’a taşıyan kurum, İzmir’deki şubesinin yanı sıra Türkiye’nin birçok şehrinde eğitimler düzenlemektedir.

2007 yılında Ege Üniversitesi ile çözüm ortaklığında Yoga Eğitmenlik Eğitimlerini başlatan Etkin İnsan Gelişim Enstitüsü; yoga alanındaki eğitimlerini 2014 yılından itibaren Yoga Alliance’ın Türkiye’deki tam kapsamlı tek yoga okulu olarak sürdürmektedir. Dünyada yoganın daha bilinçli ve etik bir şekilde yaygınlaşmasını sağlamak için kurulan Yoga Alliance’a bağlı, yoganın tüm alanlarında uluslararası standartlarda ve geçerlilikte eğitim verebilen Türkiye’nin tek okuludur.

Bugüne kadar yaklaşık 6.000 kişiye Çocuk, Hamile ve Yetişkin Yogası eğitmenlik eğitimi veren kurum ayrıca; Gyrokinesis(R), Gyrotonic(R) ve Pilates eğitmenleri de yetiştirmektedir.

Alanlarında dünya çapında uzman ve öncü kişilerle özel “workshop”lar da düzenleyen Etkin İnsan Gelişim Enstitüsü; öze saygı, yaratıcılık, değişim-yenilenme, sorumluluk, dürüstlük ve bütüne hizmet değerleri ile mezunlar vermeye devam etmektedir.

Devamı...