Elif Aya

ELİF AYA...

Bireysel olarak yoga ile ilgilenen Elif, eğitmen olmayı düşünerek 2017 yılı içerisinde Etkin İnsan Ailesi’ne dahil oldu. 1. Modül çocuk yogası eğitmenliği sertifikasıyla başlayan eğitmenlik yolu, 2. Modül çocuk yogası eğitmenliği sertifikasıyla devam etti ve bu sertifikayı Türkiye’de alan ilk eğitmenlerden biri oldu. Çocuk yogası eğitimlerinin devamında Olimpos’ta 200 saatlik yoga eğitmenliği eğitimini aldı. Bir kolejde ders vermeye başlayan Elif, bir yandan da hamile yogası 1. ve 2. Modül eğitimini tamamladı.

Eğitimlerini tamamladığında bir sürü öğrenme, farkındalık, güzel anı ve kalbinde değerli insanlarla eve döndüğünü belirten Elif, “yoga denen kendime doğru çıktığım bu yolda bana kattıkları için öncelikle Alper Hocam’a sonra tüm eğitmen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum; hepsi ayrı ayrı çok güzel öykülerdi.” diyor.

Elif, hayat felsefesinin “iyiden daha iyiye” iken bir de “olayı unut dersi tut” eklendiğini söylüyor.

Şimdi ise Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı iki kreş ve bir kolejde çocuklarla muhteşem deneyimler yaşarken bir kültür merkezinde 200’e yakın hanımla ve bir gebe sınıfıyla çalışıyor.