Nazlı Eyigün

NAZLI EYİGÜN...

Aydın merkezde yaşıyor. Etkin İnsan Gelişim Enstitüsü’nde 95 Saat Yoga Alliance Onaylı Çocuk Yogası Eğitmenliği Sertifika Programı’nı tamamladı. Beden eğitimi öğretmeni olarak görev yaptığı özel bir okulda çocuk yogası eğitmenliği de yapmaya başladı. Türkiye’nin ilk çocuk yogası eğitmenlerinden biri olan Nazlı, Aydın’da da bir ilki gerçekleştirerek çalıştığı kurumda yoga dersinin zorunlu ders olarak verilmesini sağladı. Haftada 28 saat ders veren Nazlı, haftanın 1 saatini öğrencileriyle yoga yapmaya ayırıyor.

Yoga eğitmenimiz Alper Bayraktar için “Hayatımda karşılaşabileceğim en mükemmel insanlardan birisi. Bu yüzden kendimi çok şanslı hissediyorum. Yoluma ışık oldu ve bana sunduğu en değerli bilgileri şimdi ben öğrencilerimle paylaşıyorum” diyen Nazlı, kendisine bu fırsatı sunan Alper Bayraktar’a ve Etkin İnsan’a sonsuz sevgi ve teşekkürlerini sunduğunu sözlerine ekliyor.

Bizler de Etkin İnsan Ailesinin bir üyesi olan Nazlı Eyigün’ü tebrik ediyor, çizdiği yolda ışığının ve paylaşımlarının sürekliliğini diliyoruz.